Oshadri ile Evde Aromaterapi Keyfi

Herkese merhaba. 
Bitkilerin kokulu yağlarıyla ruhsal ve fiziksel olarak sağlıklı hissetmeye ne dersiniz. O zaman  Aromaterapi zamanı..

Aromaterapi fiziksel, zihinsel ve duygusal tedavi için bitkilerin kullanımı olarak tanımlanıyor. 

Peki nedir aromaterapinin faydaları?
*Metabolizmanın, dolaşımın hızlanmasına yardımcı olarak yaşam kalitesini arttırır.
*Zihni uyandırarak bedenin ve zihnin kendini iyileştirmesi için olumlu bir süreç başlatır.

Peki Aromaterapi bunu nasıl gerçekleştiriyor?
*Bitkilerden elde edilen kokulu uçucu yağlarla

OSHADRİ Almanya'dan ithal dünyaca ünlü bir Aromaterapi markası. Bünyesinde organik tarım ilkelerine uygun olarak yetiştirilmiş bitkilerden elde edilen, Ecocert sertifikalı, %100 doğal bir çok yağ bulunuyor.

Bende Lavandin Sweet Super esansiyel yağı, Fresh Breath sinerji yağı ve Relax masaj yağı bulunuyor. 

Lavandin Sweet Super esansiyel yağı Oshadri'nin bünyesindeki 550 esansiyel yağdan sadece bir tanesi. Lavanta ile aynı özelliklere sahip ancak lavantanın aksine canlandırıcı ve uyarıcı etkisi var. Mikrop öldürücüdür. Dolaşım ve solunum sistemleri, halsizlik, anksiyete, kas ve baş ağrılarında kullanılır. Kullanımı ise oldukça basit. Buhurdanlığa 1 kaç damla damlatıldığında bir kaç dakika içinde yanan mumun ısısıyla bütün odayı bitkisel bir lavanta kokusu sarıyor. Özellikle kış aylarında grip nezle gibi hastalıkların evdeki diğer bireylere bulaşmaması açısından kullanımı çok yararlı olabilir. Ayrıca kişiyi rahatlatma özelliği de var.

Fresh Breath (Taze nefes) sinerji yağı ise daha ferah ve derin nefes almayı kolaylaştıran okaliptus, lavanta gibi esansiyel yağları içeren bir karışım. Bu da yine buhurdanlıkla kullanılıyor. Yaydığı koku muazzam. Solunum yollarını açma konusunda oldukça etkili. 



 Grip nedeniyle burnumun tıkalı olduğu ve nefes almakta zorlandığım günlerde  yatmadan önce bulunduğum odada uyguladığımda daha rahat uyuyabilmiştim.

Relax masaj yağı ise okaliptus, muskat, kafur ve tarhun içeriyor, rahatlatıcı etkisi var. Kramplar ve sertleşmiş kasların rahatlaması için kullanılıyor. Pazar günlerini evde spa keyfine çevirmek isterseniz banyo öncesi tercih edebilirsiniz:)




Bunların dışında oldukça geniş bir skalası var Oshadri markasının. 
Anne-bebek, çocuk ürünleri bile var. 
Daha detaylı bilgi almak isterseniz markanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Herkese sevgiler..
Özlemle Kelebeketkisi Blog

Yorumlar

Yorum Gönder