İnidirimli Güneş Ürünleri Turuncu Kasa'da | Vichy Ideal Soleil 30 Spf Bronzlaştırıcı Sprey

Herkese merhaba. 
Bu ne biçim haziran dedirten günler yaşıyoruz ama sıcak günler kapımızı çalıcak sonuçta bir gün:) Güneşin tepemizde parladığı yaz günlerinde cildimize iyi bakmamız gerekiyor.

Yazın en çok rağbet gören ürünler hiç kuşkusuz güneş ürünleri oluyor. Hem güneşin zararlı etkilerinden korunmamız, hem de cildimizi iyi nemlendiren, temiz içerikli dermokozmetik ürünleri tercih etmemiz gerekiyor. 
Bu ürünler için adresimiz tabii ki Turuncu Kasa. Avene, Vichy, Babe, Bioderma, Mustela, Cosmed, Clarins ve daha pek çok markanın güneş ürünlerinde %50'ye varan güzel indirimler var Turuncu Kasa'da, demedi demeyin:)

Ben güneş ürünlerinden yana olan tercihimi Vichy Ideal Soleil 30 Spf Bronzlaştırıcı Sprey'den yana kullandım. 

Vichy güvenilir bir marka olduğu için tercihimi de Vichy güneş ürünlerinden yana kullandım. Vichy Ideal Soleil Bronzlaştırıcı Sprey'in 30 ve 50 Spf korumalı olanları var. Özellikle hassas ciltlilerin de severek kullanacağı bir güneş ürünü. Turuncu Kasa'daki diğer Vichy güneş ürünlerini de inceleyebilirsiniz.

Vichy Ideal Soleil cildi güneşin zararlı ışınlarından korurken aynı zamanda sağlıklı şekilde bronzlaşmayı da sağlıyor.
Suya karşı dayanaklı formülü Melanin destekleyicilerle zenginleştirilmiş.

*Paraben içermiyor. 
* Suya dayanıklı.
*Hipoalerjenik.

Ürün 200ml. Ambalajı da daha önce kullandıklarımdan çok farklı. Üst kısmı lastik gibi yumuşak bir malzemeden yapılmış. On/Off düğmeleri var üzerinde. Kullanmayacağımız zaman Off düğmesine basıp ürünün dökülmesini engellemiş oluyoruz. Kullanacağımız zaman da On düğmesine basıyoruz.







Ürünü üst kısmındaki tırtıklı bölüme basarak püskürtüyoruz. 

Ürünün emilimi harika, sürdükten sonra saliseler içinde emiliyor. Benim güneş kremlerinde en nefret ettiğim şey sürdükten sonra ciltte beyaz bir görüntü oluşturması. İşte bu ürünü o yüzden çok beğendim, beyaz görünüm oluşturmuyor. Ayrıca kokusunu da çok sevdim.

Unutmamak gerekir ki bu ürün otobronzan bir ürün değil. Yani güneşe çıkmadan kendiliğinden bronzluk sağlayan ürünlerden değil. Asıl görevi güneşten koruma, tabii bu koruma esnasında aynı zamanda sağlıklı bronzlaşmayı da sağlıyor.

Güneşe çıkmadan önce sürülüyor. Suya dayanıklı ama yine de yüzme, terleme ve kurulanma sonrasında yeniden sürülmesi koruyucu özelliğini devam ettirmesini sağlayacaktır.

Vichy Ideal Soleil Bronzlaştırıcı sprey bu yaz Ankara'da havuza giderken demirbaş ürünlerimden biri olucak. Siz de bu ürünü indirimli satın almak ve diğer güneş ürünlerini de keşfetmek için 
Turuncu Kasa'daki güneş ürünleri bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Sevgiler.
Özlemle Kelebeketkisi Blog

Yorumlar