Frozen Elsa Doğum Günü Parti Malzemeleri | PARTİAVM

Herkese merhaba. 
Bugün sizlere PARTİAVM'den yani doğum günü, baby shower, diş buğdayı, kına, düğün organizasyonları ve daha pek çok şey için süslemeler ve malzemeler bulabileceğiniz harika bir siteden bahsetmek istiyorum. 

Son yıllarda doğumgünü partileri ve bunlarla birlikte baby showerlar, diş buğdayı partileri, hastane odası sunumları, kına ve düğün mesaj panoları gibi şeyler çok popüler olmuş durumda. Herkes en güzel partiyi organize edebilmek için birbiriyle yarışır duruma geldi. 

Partiavm sayesinde herkes kendi seçtiği ve kişiselleştirdiği parti organizasyon süsleriyle mekanlarını dekore edebiliyor. 
Partiavm'de bir çok tema bulunuyor. Örneğin kız çocuğunuz için parti hazırlayacaksanız Prenses Partisi, Mor Düşler, Frozen Elsa, Hello Kitty, Minni Mouse ve daha pek çok temayı ve o temalara ait ürünleri bulabilirsiniz.
Erkek çocuğuunuz için Prens Partisi, Teddy Bear, Cars Movie, Küçük Kaptan, Sevimli Kovboy, İnşaat teması gibi temalar bulabilir, kendinize uygun ürünleri seçebilirsiniz.

Ayrıca sitede anne-baba-çocuklar için çizgi film kahramanı kostümleri de var. 


Ben kız kardeşimin doğum günü için parti organizasyonuna karar verdiğimde, temalar arasından hangisini seçeceğimi çok çok iyi biliyordum o yüzden hiç zorlanmadım:) Çünkü kız kardeşim tam bir Frozen Elsa delisi.. Karlar Kraliçesi Elsa'nın kostümünü giyip evde saatlerce Let it goooo şarkısı söyleyerek dolanıyor ortalıkta:)

Kardeşimin zaten kostümü olduğu için, parti malzemelerine yöneldim. Bakalım neler seçmişim:)

Amerikan servis, tabak, çatal, bıçak, bardak, pipet takımı

Kurdele bağlamalı Hatıra Yazısı Kartı

Kardeşimin resimleriyle süslü Lolipop şekerler

Etiketli Şeker Kovası

Kurdele Süslemeli Kadehler

Elsa ve Kardanadam Karton Dekorlar

 Karton Cupcake Standı

 Kardeşimin resmiyle süslü Dönkart Asma Süs

Bir parti için gerekli olabilecek herşey var burada. Alışverişiniz sırasında süslemelerde olmasını istediğiniz resmi, isim, yaş, kutlama tarihi gibi bilgilerle birlikte onlara iletiyorsunuz ve siparişiniz özenle hazırlanıp kapınıza geliyor.

Siz de Partiavm'yi keşfetmek isterseniz internet sitelerini inceleyebilirsiniz.

Herkese sevgiler.
Özlemle Kelebeketkisi Blog

Yorumlar