Shangri-La Bosphorus Otel'de Ümmühan Çelikel ile #guzelligimizannemizden Blogger Etkinliği

Herkese merhaba. 
Uzun bir aradan sonra güzel bir etkinlik yazısı ile sizlerleyim. 

Geçtiğimiz cumartesi günü 9 mayıs'ta instagramdan uzun süredir takip ettiğim tatlı arkadaşım Ümmühan Çelikel'in #guzelligimizannemizden blogger etkinliğine katıldım. 2-3 ay öncesinden haber verdiğinde çok heyecanlanmıştım. Güzel bir bahar etkinliği olacağı taa en başından beri belliydi aslında. Nitekim öyle de oldu. Çiçekli taçlarımızla çiçek açtık hepimiz..Gelelim etkinlik detaylarına.

Bu yazımda hem etkinlik mekanımızı göreceksiniz, hem etkinlikten güzel kareler hem de sponsor firmalar tarafından hediye edilen ürünleri görebileceksiniz. 
Uzun bir yazı olucak ama okumaya devam:)

Etkinliğimiz İstanbul Beşiktaş iskelesinde, harika bir deniz manzarasına sahip Shangri-La Bosphorus Otel İst Too restoranttaydı. 

Etkinliğe gidişim de baya maceralı geçti. İstanbul'da araç kullanmaya korkan ben, taa Tekirdağ'dan yola çıkıp Beylikdüzü'den Tavsiyesever Rabia'yı, Küçükçekmece'den Forwmeverything Nurdan'ı ve Bakırköy'den de Layseerl Ayşe'yi alarak yolumuza devam ettik. Allahtan yol bilen birileri vardı yanımda yoksa oteli kendi başıma bulmam imkansız olabilirdi :))

Güç bela etkinlik saatine 10dk kala otele varmayı başardık. Shangri-La Bosphorus Otel muazzamdı. 
Buse Terim'in düğününü yaptığı otel olması nedeniyle gitmeden önce heyecanlıydık tabii ki. Ümmühan daha güzel bir yer bulamazdı herhalde. Ümmühan'a ve etkinlik öncesinde ve etkinlik boyunca yardımlarını, ilgi ve alakasını esirgemeyen otelin Dijital Pazarlama Müdürü Anıl Can Öztürk'e de teşekkürlerimi iletiyorum.

Etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz İst Too Restorant

Beşiktaş'a yolunuz düşerse 5 çayı için Shangi-La Bosphorus'a mutlaka uğrayın, zira 5 çayında harika tatlılar var:)) Otel hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

Efendim şimdi gelelim şahane etkinliğimize..Etkinlikte daha önceden tanıdığım arkadaşlarımı görmemin yanı sıra, ilk kez karşılaştığım bloggerlar da oldu. Sohbet, muhabbet gırla, çok eğlenceli geçti.

Etkinliğimiz etkinlik sahibemiz Ümmühan ve otelin dijital pazarlama müdürü Anıl Bey'in konuşmalarıyla başladı.

Ardından da Shangri-La Bosphorus kahvaltısına geçtik. Bi tek kuş sütü eksikti herhalde :)



Kahvaltı sırasında firmalar da gelerek ürünlerini tanıtmaya başladılar.
İlk olarak Gerekeniyap.com yetkilisi geldi. %100 yaşam rehberi olan sitelerinden bahsetti ve konseptlerini anlattı. Şehrin tadını doyasına çıkaran birçok kent insanı tarafından yaşam rehberi niteliği taşıyacak bir internet mecrası hazırladıklarından bahsetti.

Bu cici ürünler de gerekeniyap.com'dan..

Ardından Tavsiye Kanalı'ndan firma yetkilisi Renan Tavukçuoğlu da bizlerleydi. Silk'n markasının Silhoutte selülit cihazından sonra ülkemize yeni giriş yapan yine Silk'n markasının tırnak parlatıcısını bizlere tanıtıp hediye ettiler.


Bizleri yalnız bırakmayan diğer bir firma Şanlı İlaç'tı. Firma yetkilisi Aybike Hanım bünyelerindeki Mediwell ürünleri hakkında bilgi verdi.


Bizlere ürünleri hakkında bilgi veren diğer yetkili ise Harmolance 'den Didem Hanım'dı. Kendi geliştirdikleri topuk çatlağı kreminden ve içeriğinden bahsetti. 



Diğer firma yetkilisi Doğanay Gıda'dan Rafet Doğanay'dı. Etkinliğin belki de en sempatik yüzlerinden biriydi kendisi:) Şalgam suyunu onun sayesinde ilk kez tattım, tadı da gerçekten hoşmuş neden içmemişim ki bu zamana kadar:) Doğanay'ın piyasadaki çalışmalarından, Türkiye'de ilk piyasaya sürülen Alman teknolojisiyle üretilmiş campetlerden bahsetti. Dışı pet içi çok çok ince camdan üretilmiş şişeler hepimizin ilgisini çekti. Şalgam suyundan başka sıkma portakal suyu ve limonatalarını da içtik. Hepsi de gayet güzeldi:)


Ardından Rafinera yetkilileri bizlere merhaba dedi. Rafinera diyet yapan, form tutan, çalışan insanlar için düşünülmüş bir hazır yemek sitesi. Sizin için birileri size uygun yemekleri yapıp getiriyor, bence harika bir şey bu. Boyunuza, kilonuza, size özel diyet programına uygun kalorili ürünler tüm gününüzü kapsayacak şekilde hazırlanıp evinize gönderiliyor. Kaç günlük, kaç aylık istiyorsanız siteden seçim yapabiliyorsunuz. Şimdilik sadece istanbul içinde geçerli ve belirli semtlerde. İlerleyen zamanlarda daha farklı yerlere de gönderim yapabilecekleri konusunda çalışmaları olduğunu söylediler.

Ben atıştırmalık az kalorili bademli kekimi yedim bile..Çok lezizdi:)

Bizlere bilgi veren diğer bir firma Q Net'ti. Geçtiğimiz haftalarda ürün gönderimi yaptıkları için tanışma fırsatı bulduğum Couleurs markası ürünleri hakkında bilgi verdiler.

Ürünleri kullanmaya başladım bile özellikle allıkları şahane..

Ardından PartyLite firması hakkında firma yetkilisi bizlere bilgi verdi. Bu da ilgimizi çeken firmalardan biri oldu. İçinde parfüm olan ama alkol içermeyen mumlar üretiyorlar. Mumlar %100 esansiyel yağlardan üretiliyor ve petrol ürünleri içermiyor. Ayrıca çok güzel mumlu dekarosyan ürünleri var. Detaylı bilgi için sitelerini inceleyebilirsiniz.
partilite mumları


Revox yetkilisi de bizlerleydi. Saç dökülmelerine karşı geliştirilmiş Revox at kuyruğu şampuanından bahsetti ve bizlere de hediye etti. Piyasaya sürecekleri maske ve bakım spreyleri hakkında bilgi verdi.
at kuyrugu sampuani


Rossmann yetkilisi Tuğba Hanım da bizlerleydi. Almanya'dan ithal Rossmann ürünlerinden bahsetti. Ayrıca beğenilen Catrice markasının da yakında Rossmann'larda satışa sunulacağını söyledi.


Son olarak StrawberryNet yetkilisi de bizlerleydi. StrawberryNet çok uzun yıllardır faaliyet gösteren  bir yurtdışı kozmetik alışveriş sitesi. Firma yetkilisi StrawberryNet'te satılan farklı dünya markalarına ait ürünleri bizlere hediye ettiler.Ayrıca düzenledikleri ortaklık programından da bahsettiler. Ortaklık programına katılan kişiler, sosyal medya hesaplarında paylaştıkları StrawberryNet kampanyaları ile verdikleri linklerden siteye ziyaretçi kazandırıp, ürün satın almalarını sağlarlarsa kendileri de komisyon kazanabiliyormuş. 
Ortaklık programına katılım linki:


Hepimize StrawberryNet'te satılan farklı markalardaki ürünlerden hediye ettiler. Bana da Celvin Klein ruj geldi:)


Firma tanıtımları bu kadardı. Ee molalarda fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedik tabi:)
Yeni tanıdığım cici kız The Cup Of Beauty (Seda)

Etkinlik sahibemiz güzeller güzeli Ümmühan Çelikel

Yeni tanıdığım ve kanımın hemen kaynadığı Forwmeverything (Nurdan)

Yine instagram sayesinde uzun zamandır tanıdığım ve ilk kez karşılaştığım cana yakın Tavsiyesever (Rabia) etkinlik sonrası da maceramız devam etti kebapçıda:))


Önceden tanışma fırsatı bulduğum Ece Güçel'le tekrar karşılaşmak güzel oldu:)




Şimdi de diğer firmaların bizlere neler hediye ettiğine bakalım..













Etkinlikte yapılan çekilişle 250tl lik Parti Avm hediye çekini de ben kazandım:)






Yaşam Dükkanı dil fırçası, Boyner'den Clinique Nemlendirici, Bebak, Dermokil, StrawberryNet'ten Celvin Klein Ruj, Gülsha

Kliksa
Tepsinin linki için tıklayınız.









 Nurdan hepimize Con Kıbrıs Kahvesi getirmiş, teşekkürler fıstık:)





instagramdaki Pelliniofficial hesabı da bizlere ürünler yollamış. Bana Make up Revolution markasından güzel bir nude ruj geldi. Türkiye'de satılmayan ünlü markaların ürünlerini ondan alabilirsiniz. Tanaçan Kozmetik de %25lik indirim çeki göndermiş. Teşekkürler.


Son olarak çiçekli taçlarımız için Gelinneisterse'ye teşekkürler.

Uzun bir yazı oldu, umarım sıkılmamışsınızdır. Etkinliğimizle ilgili detaylar, sponsorlar hepsini bir arada yazmak istedim. 
Ümmühan'a tekrar çok teşekkür ediyorum hem daveti için hem de emeği için. Sponsor firmalara da kocaman teşekkürler. Ürünleri kullandıkça yorumlarımı burada ve instagramda paylaşıcam.

Etkinliğe katılan diğer blogger arkadaşlarım:

Ümmühan Çelikel ( http://www.ummuhancelikel.com/ )
Duygu Akdeniz ( http://www.makyajdunyam.com/ )
Nurdan Kaya Soncul ( http://forwmeverything.blogspot.com.tr/ )
Rabia Tornacı ( http://www.tavsiyesever.com/ )
Seda Yıldırım ( http://www.thecupofbeauty.net/ )
Fulya Küçükaksoy ( http://kucukaksoyfulya.blogspot.com.tr/ )
Ayşe Büşra Şahin ( http://morrmenekse.blogspot.com.tr/ )


Herkese sevgiler..
Özlemle Kelebeketkisi Blog

Yorumlar

  1. bu oteli bven de çok severim eğlenceli güzel bir etkinlik olmuş..

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir atmosfer görmeyi çok isterim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder