Anında Kuruyan Yeni Nivea Powder Touch Serisi

Herkese merhaba. 
Yaz sıcaklarında terleme sorunu yaşamayan yoktur, böyle durumlarda deodorantlar, roll-onlar kurtarıcımız oluyor. 

Son günlerde reklam müziği dilime dolanan Yeni Nivea Powder Touch serisinden bahsetmek istiyorum bugün sizlere. Eminim sizler de denk gelmişsinizdir Tvde. Nivea'nın bu yeni serisi anında kurumayı, terlemeye ve ter kokusuna karşı 48 saat koruma sağlamayı vaat ediyor.


Nivea Powder Touch serisi 

Yüksek emici özelliği olan Kaolin pudrası içeriğiyle hızlı kuruma ve yumuşacık koltuk altı hissi uyandırıyor. 
Alkolsüz. 
Zambak ve gül kokusu içeriyor.
Boya maddesi içermiyor.
Ciltle uyumu dermatolojik olarak test edilmiş.
Kıyafetlerde leke yapmıyor.

Powder Touch serisi Sprey Deodorant, Roll-on ve Stick'ten oluşuyor. Seride benim en çok tercih ettiğim ürünlerden biri hiç kuşkusurz Powder Touch Sprey Deodorant.

Yeni Nivea Powder Touch Sprey, 150mllik ambalaja sahip.  Aç - Kapa şeklindeki kapağı sayesinde ürünü yanlışlıkla sıkmak durumunda kalmıyoruz. Pudralı olduğu için iyice çalkaladıktan sonra kullanmak gerekiyor yoksa koltuk altınız bembeyaz pudrayla dolabilir.

Ürün 48 saat etkili mi sorusuna gelirsek pek öyle olduğunu söyleyemem, gün içinde tazelemek gerekiyor yine. Ama kuruma konusunda hızlı gerçekten. 

Serinin bir diğer sevdiğim ürünü Powder Touch Stick. 

Deodorant kullanmayı sevmiyorsanız Stick formunu da tercih edebilirsiniz.
Bunun kuruma hızı da iyi, koltuk altlarını yumuşacık yapıyor. Yapısı sert değil, sürerken zorluk yaşamadım. Kıyafetlerimde leke yapmadı. 

Serinin son ürünü de Powder Touch Roll-on. Klasik roll-on ürünleriyle aynı. Kuruma hızı düşük, koltuk altında ıslaklık oluşturuyor. Kokusu güzel, kıyafetlerimde leke bırakmadı. 

Nivea'nın yeni Powder Touch serisini beğendiğimi söyleyebilirim. Almak isterseniz özellikle Spreyi tavsiye edebilirim. 

Koltuk altı ürünlerinin uzun süreli ve sık sık kullanımında çeşitli sağlık sorunlarına yol açtığını duymuştum. O yüzden sürekli kullanmamakta fayda var.

Herkese sevgiler.
Özlemle Kelebeketkisi Blog

Yorumlar