Yves Rocher Işıltılı ve Aydınlatıcı Mozaik Pudra

Herkese merhabalar.
Sizin de almadan içinizin rahat etmediği, günlerdir bakıp bakıp sonunda aldığınız şeyler oluyor mu?
Benim için Yves Rocher'in yılbaşı koleksiyonu ile satışa sunduğu Işıltılı ve Aydınlatıcı Mozaik Pudra o ürünlerden biriydi:)


Yves Rocher'in bu pudrasında en beğendiğim özellik şeftali, sarı, pembe, krem ve kahve gibi 5 farklı rengin bir araya geldiği bir mozaikten oluşuyor olması. Yani makyaj sabitleme işlevinin dışında aynı zamanda cilt tonunu güzelleştirme, cildi aydınlatma gibi işlevleri de var. 

Ürünü ilk açtığınızda üst tabakasında Yves Rocher logosu olan YR harflerinin üzerinde simli gibi sarı ışıltılar var. O ışıltılar ilk kullanımda gidiyor, zaten sadece hoş bir görüntü versin diye koyulduğunu düşünüyorum, pudranın her yerinde o ışıltılar olsa pudra pudralıktan çıkardı herhalde:)


Ürünün ambalajı da oldukça şık. Kapağı bronz renkte ve aynalı. Fotoğraf çekerken o aynada kendimi görmemek için ancak bu açıdan çekebildim resmi:))


Ürün 10.5gr ve 12 aylık kullanım süresi var. Bitkisel formülünde Bambu tozu bulunuyor. Dermatolojik kontrol altında test edilmiş. İçeriğinde Talc olması biraz düşündürücü tabii, ama bir çok iyi markada bile rastlıyoruz malesef bu maddeye. 


Ürün 5 rengi içeriğinde barındırsa da çok renk veren bir pudra değil. Allık olarak da kullanılabilir diye düşünmüştüm ama kesinlikle öyle bir renk verme durumu yok. Transparan pudradan bir tık daha renkli olduğunu söyleyebilirim, aydınlık ve canlı bir görünüm veriyor cilde. 

Pudranın ince ve kadifemsi bir yapısı var. İlk tabakadaki o sarı simli ışıltılar dışında ürünün içeriğinde de minik minik ışıltılar var ama sürünce belli belirsiz oluyor, rahatsız etmiyor. T bölgem gün içinde parlama yaptığı için pudra benim için en önemli makyaj ürünlerinden birisi. Yves Rocher'in bu pudrası kullandığım diğer her pudra gibi orta seviyede matlık sağlıyor. Gün içinde illa ki tazeleme ihtiyacı hissediyorum.


Ürünün 59tl gibi bir fiyatı var. Yves Rocher mağazalarından ve internet sitesinden temin edebilirsiniz. 

Herkese sevgiler..
Özlemle Kelebeketkisi Blog

Yorumlar